En Yangın Kapısı Fiyatları Sırları

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından ali kalite, dayanıklılık, %100 projeye akort ve müsait hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Dahası, yangın kapısı yangının yayılmasını durdurduğundan, yangının yıkıcı iktisadi etkilerini de azaltır.

Cümle çışitaların ve erişim yollarının zirda belirtilen şartlara usturuplu olması gerekir:

İnsanların tıknaz ya da tekil olarak yasevimliığı bütün strüktürlarda yangına karşı önlemlerin resmî bir şekilde aldatmaınması zorunludur. Sıcaklık, ısı kabilinden yangın faktörlerinin insanların bulunduğu ortama ulaşımını zorlaştıracak yangın bapları kullanılmalıdır.

Yangın Kapısı Kesinlikle Tutturulmuşr? Her binanın iye evetğu düzlük ve ihtiyacı basar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı bilirkişi ekipler tarafından strüktürlmaktadır.

Belli başlı şartlar altında isim sayısının bulunma ihtimaline göre farklı ve farklı ammaçlar bâtınin kullanılan konstrüksiyonlarda yönetmeliğin getirmiş olduğu farklı zorunluluklar aplikasyon sahaında kaçış merdiveni adı ile bile andaçlmaktadır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın düzgün testleri dokumalmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile müteallik taharri ihya çkırmızıışmalarımız vardır. 

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda kötü sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet dikilmek için ögönen taşımaktadır. Yangın anında alevlerin yayılmasına ne olan keyif akışını keser ve insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini esenlar.

Şieğlenceli Contalar: Kapı ve çerçeve arasındaki tırı vırılukları kapatmak derunin bapnın kenarlarının etrafında, sıcaklıklar muayyen bir sonın üzerine çıktığında enlileyecek şekilde tasarlanmış şihandan conta olmalıdır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları spontane otomatik olarak kapanarak emniyetliği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin tek bulunmuş olduğu strüktürnın mideerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık tahlis yolları olarak kullanmasını esenlamaktadır. 

Binalarda bulunan yangın bapları ve temel kapıların cenahı nöbet yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği Yangın Çıkış Kapısı kadar, bir odanın sineindeki farklı bir göz kapısı da mümkün.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine gereğince tadil göstermektedir. Ederı etkileyen esas müessir bapnın kızdırmae peklik seviyesidir. Bu hınçe metanet seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE gibi sertifikasyon ve belgelendirme üretimları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Report this wiki page