En iyi Tarafı Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere gereğince bileğteamülebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Hassaten, ucuz yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ihtaryorlar.

Yangın bapsı elbette kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından kazançlanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde mevcut yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla yoklama edilen işleyiş sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Fakat aşağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda biricik yangın çıkışı ve yangın merdiveni dokumalması ıztırari olarak kabul edilmektedir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine için yangın merdiveni imal eylemek ve montajını onarmak binaların yangından korunması kucakin elzemdir.

 60dk ve 120dk kadar averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı selen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın yönetmeliğinde ifade edilmiş olduğu üzere bapların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Kapıların bizatihi kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın merdivenleri dâhilen ve haricen yapılabilmekle omuz omuza elan çok haricen meydana getirilen yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun kök sebebi durum yitirilmesine nitelik vermemesi ve henüz azca maliyetle anlayışin tamamlanabilmesini katkısızlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde muahharen eklendikten sonra konstrüksiyonlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına nazaran çeşitli şekillerde özel dizayn evet da katlanabilir şekilde de tasarlanabilmektedir.

Binalarda mukannen standartlarda mekân alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları sineermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kafalığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden dokumalır. Bu malzemelerin yerı saf, yangın bapları ekseriyetle Yangın kapısı istanbul özel kaplama ve kapı menteşeleri kabilinden başka yangın koruma özelliklerine sahiptir.

Bunun bâtınin de görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Bütün yangın kasası ve kanatları etkili sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında binalabilecek sıva onarımı ve boya ustalıkleri nedeniyle kapılar beis görmez.

Cemiyet arasında yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar nüshalı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i okumak için tıklayın.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page